Любовь Божья

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: love  
Форум » Forum » Христианские Новости » Потужний град розміром з горіх атакував місто (Потужний град розміром з горіх атакував місто)
Потужний град розміром з горіх атакував місто
loveДата: Четверг, 11.07.2013, 21:20 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4499
Репутация: 12
Статус: Offline
Потужний град розміром з горіх атакував місто і кілька навколишніх сіл.

Потужний град розміром з горіх атакував місто і кілька навколишніх сіл. Івано-Франківськ пережив потужний удар стихії, повідомляє кореспондент ТСН. За словами очевидців, все тривало близько півгодини. Спочатку з'явився сильний вітер, потім пішла злива, а за нею - потужний град. Шматочки льоду сягали розміру горіха. Читайте також: Сильний град розміром з горіх "побив" Івано-Франківськ Найбільше від негоди дісталося двом спальним районам Івано-Франківська і кільком сусіднім селам. Град позбивав фрукти з дерев, побив городину, пошкодив дахи та шибки у вікнах. Кореспондент ТСН Алла Пасс



Прикрепления: 0762776.jpg (36.0 Kb) · 6285587.jpg (77.0 Kb)
 
loveДата: Пятница, 12.07.2013, 11:33 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4499
Репутация: 12
Статус: Offline
Негода на Прикарпатті: знищені врожаї, повалені дерева, пошкоджені будинки



Загалом для ліквідації наслідків негоди було задіяно 21 чол. особового складу, 7 одиниць техніки.

11 липня близько 15:00 год. внаслідок несприятливих погодних умов (випадання великої кількості опадів у вигляді дощу та граду і сильного вітру) в с. Клузів Тисменицького району водяними потоками та поривами вітру пошкоджено близько 40% сільськогосподарських угідь на присадибних ділянках громадян. Окрім цього, в с.Клузів пошкоджено 30 житлових будинків та в с. Підлужжя 3 житлових будинки (частково покриття будівель та фасад , скло у віконних рамах).

На території Коломийського району в с. Мала Кам’янка, Велика Кам’янка, П’ядики зазнали пошкоджень посіви сільськогосподарських культур на присадибних ділянках громадян та на полях сільськогосподарських підприємств, а саме: ДПДГ «Пядицьке», ТОВ Компанія «Агро-дует» та Прикарпатська дослідна станція.

На місце подій працювали мобільні оперативні групи. Ситуація знаходиться під контролем Управління ДСНС в області.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали для надання допомоги населенню в ліквідації наслідків негоди.

Рятувальники, за допомогою спеціальної техніки та обладнання, розчистили проїжджі частини доріг від повалених дерев на вулицях Тарнавського, Тополиній, Бандери та Галицькій в місті Івано-Франківську.
Прикрепления: 4839289.jpg (53.9 Kb)
 
Форум » Forum » Христианские Новости » Потужний град розміром з горіх атакував місто (Потужний град розміром з горіх атакував місто)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: