Любовь Божья

Реклама

Поиск

Главная » Статьи » Другие проповедники » Аудио

Молодіжна конференція ХВЄ в Рівному +audio!
Як впливають стосунки з батьками на нашу долю та за якими принципами будується успішна і щаслива сім’я – саме це стало ключовими темами Міжобласної молодіжної конференції у Рівному, яка відбулася 17 грудня у церкві «Свята Трійця». Якщо традиційно такі заходи проводяться у вихідні дні, то цього разу днем проведення конференції обрали п’ятницю. Та незважаючи на це, у приміщенні церкви зібралося близько 1300 представників і не лише із різних регіонів Рівненщини, а й Житомирської, Київської, Чернігівської областей.

Вітаючи гостей із приїздом, єпископ Рівненського братства ХВЄ Віктор Боришкевич наголосив, що невід’ємними якостями християнина є енергійність, життєрадісність, працьовитість та наполегливість. Також він зазначив, наскільки важливо зростати в Господі і вчитися не страждати через випробування, а навіть насолоджуватися ними, адже будь-яка боротьба веде до духовного розвитку.

Аби розповісти про працю молоді в Україні та спонукати молодих людей до служіння та активної християнської позиції в суспільстві, рівненчан відвідав заввідділом молоді від ЦХВЄ України Богдан Левицький. «Сила не в тілі, а в дусі, - зауважив він. – Багато молодих людей тренують лише своє тіло, а треба тренувати свій дух». У своїй проповіді служитель відмітив, що той, хто пізнав Бога, вже не може мовчати серед людей, які ще Його не знають. Відроджений християнин завжди і всюди буде готовим охоче свідчити про віру в Ісуса Христа. «Приємно, коли молодь бере активну участь у житті суспільства, створює громадські організації з метою проведення профілактичних лекцій у навчальних закладах, пропагуючи чистоту дошлюбних стосунків та здорове життя без тютюну, алкоголю та наркотику, та загалом поширюючи християнські цінності серед підлітків», - поділився думкою служитель.

У проміжках між зверненнями служителів славити Бога піснею заохочували християнський гурт «Вірність» із м. Костополя та гурт «Християнин» із с. Ільїн Гощанського району.

Також піснею привітали усіх присутніх і гості із Чернігівщини, яких усіх разом приїхало 26 делегатів. Звертаючись до учасників конференції, молодіжний керівник Чернігівської області поділився духовним досвідом зі свого життя. Він зазначив, що порушення волі Божої не обов’язково виражається через видимий гріх пияцтва, куріння, перелюбу та інше, а й через відмову йти тим шляхом, який вказує Бог. Найчастіше – це небажання нести будь-яке служіння в церкві. «Деякі молоді люди на перше місце у своєму житті ставлять гроші, мрії про зведення власного будинку, одруження, а про Боже зовсім не дбають, - відмітив молодіжний пастор. – Як вони помиляються, адже перед Богом усе це не матиме значення. Звучатиме лише одне питання: чи все я зробив, що хотів від мене Господь?».

Поділився працею молоді і молодіжний керівник Рівненщини Олександр Лопанчук. «Серед успішно пророблених проектів – акція «За порядок і чистоту у місті», яка проводилася молоддю церкви м. Кузнєцовська. Також з участю молоді м. Радивилова було проведено загальноміське свято Дня подяки. Ми провели 14 семінарів, обласні конференції, різдвяні вечори», - поінформував служитель. Більшої активності, за словами молодіжного керівника, хотілося бачити у місіонерському служінні. У якості головного лектора конференції було запрошено служителя із м. Слов’янська Донецької області Віктора Куриленка. Він відомий для більшості своїм служінням молитви за зцілення та вигнання нечистих духів. Проповідь Віктора Куриленка поєднала у собі такі теми: «Не поєднуйся зі світом!», «Принципи побудови щасливої сім’ї», «Батьківське благословення – як воно впливає на наш шлюб?», «Чесний шлюб – який він?».

Спостерігаючи за молоддю, служитель зробив висновок: «Молодь можна поділити на 3 категорії: боголюбиві – ті, хто щиро любить Бога і твердо стоїть у Його Слові, «ні риба, ні м’ясо» - ті, які постійно потрапляють під чийсь вплив, нестійкі і непостійні, і «біляцерковні люди» - ті, які не відчувають межі між церквою і світом. Такі люди лише ззовні є християнами і начебто виконують церковні устави, але насправді вони – не відроджені».

Служитель наголосив, що існують духовні закони, наслідки ставлення до яких є невідворотними, – або це благословення, якщо ми їх виконуємо, або прокляття, якщо ними нехтуємо. І одним із таких законів є одна із заповідей: «Шануй батька й матір свою, щоб добре велося тобі і щоб на землі ти був довголітній». Як ми будемо ставитися до батьків, до їхніх прохань та завдань, так і наші діти будуть ставитися до нас. І при цьому не важливо – віруючі це батьки чи невіруючі. Важливо – проявити послух у всьому, окрім гріха.

У настановах служитель торкнувся проблеми загравання із окультним світом. Коли молоді люди ворожать, аби причарувати свого коханого чи кохану, це матиме плачевні результати у майбутньому. Говорячи про те, що деякі юнаки не відчувають відповідальності за свою поведінку із дівчатами, служитель закликав: «Хлопці, не тривожте дівчину надармо своїми дзвінками та увагою, якщо ви не збираєтесь з нею одружуватися. Якщо ви даватимете їй привід і змусите закохатися у вас, а потім кинете, то цим ви нанесете глибоку рану, за яку вам перед Богом доведеться серйозно відповісти. Не обманюйте себе! Що сієте – те пожнете».

Також проповідник закликав молодь берегти свої думки в чистоті. Адже які у людини помисли, таке і її життя. Деякі молоді люди страждають через сексуальні фантазії, які розвинулися як результат перегляду порнофільмів та порносайтів. І це є велика проблема, адже, як зізнаються такі, їм дуже тяжко позбутися нав’язливих думок, тому важливо уникати будь-яких контактів із тим, що для Бога є гидотою. Господь милостивий, але це – своєрідна залежність, від якої тяжко позбутися. Звертаючись до дівчат як до майбутніх дружин, Віктор Куриленко відмітив, що розумна жінка ніколи не посягатиме на роль лідера у своїй сім’ї, а віддаватиме її чоловіку: «Я ще не бачив жодної сім’ї, яка б була щасливою, коли жінка перебирає на себе лідерську позицію».

На завершення, служитель закликав молодь звільнитися від гріховних тягарів, про які йшлося у проповіддях. Переглянувши своє життя та прагнучи освячення, багато молодих людей у молитві покаяння відновили свої стосунки з Богом.

Ірина НАУМЕЦЬ


Богдан Левицький
Віктор Куриленко



















Категория: Аудио | Добавил: tolya (20.01.2011)
Просмотров: 3485 | Рейтинг: 5.0/1
система комментирования CACKLE

меню

Видео [112]
Аудио [16]
Текст [36]
Аудио Свидетельство [2]
Видео Свидетельство [43]
Текст Свидетельство [5]
Video [9]
Audio [1]
Text [1]
Сурдо Песня [8]
Сурдо Фильмы онлайн [3]
Сурдо Видео [14]
Аудио [722]
Видео [4245]
Фильми [2]
Текст [2672]

Библия онлайн

Библия

Молитва

Мы в соцсетях

Реклама