Любовь Божья

Реклама

Поиск

Главная » Статьи » Микола Синюк » текст

Микола СИНЮК - Ми без Бога не можемо йти й проповідувати, а Бог без нас не хоче
«Ми без Бога не можемо йти й проповідувати, а Бог без нас не хоче


Микола Синюк

Ось і проминуло 15 років нашої з вами спільної праці. Я думаю, що ті, хто починав першим у 1989-1990 роках, по-особливому згадували пройдений шлях. Ті, хто на місії тільки два-три роки, оглядався на свій відрізок часу. А я хочу просто сказати: «Дякую всім вам, хто вирішив йти і йшов всі ці роки пліч-о-пліч, разом земною дорогою, сповіщаючи Слово Господнє, яке має надзвичайну силу». 
Мого серця торкнувся один текст зі Слова Божого: «Коли переповняться хмари дощем, то виллють на землю його» (Екл. 11:2). Є хмари безводні, гнані вітром, порожні. В них немає серйозної пристані. Пам’ятаєте, як одного разу муж Божий Ілля молився на Кармілі. Палить сонце, давним-давно все повисихало, скрізь панує голод, три з половиною роки дощу не було, а він посилає свого слугу до моря: «Йди, глянь, чи немає хмари». Багато разів слуга приносив невтішну вістку: «Я нічого не бачу», але цього разу він підійшов і сказав: «Бачу хмаринку, розміром з долоню людську». Та Ілля вже знав, що ця хмарка наповнена дощем. 
Я хотів, щоб ми, як ті дощові хмари, були наповнені живою водою сили духа Святого. Ми без Бога не можемо йти й проповідувати, а Бог без нас не хоче . Він хоче діяти через нас. Тільки хмари, які наповнені водою, можуть пролити дощ на землю. 
Буде важко, я знаю, будуть проблеми, будуть випробування – буде все, але я бажаю вам, щоб ви були напоєні Божим Духом, і тоді подих Божий зможе нас, як повноводних хмар, спрямувати в той бік, в який нам потрібно йти, щоб пролити благодатний дощ. Але, ще раз зауважую, все це може відбуватися тільки при одній умові: «коли вони будуть повні, вони проллють на землю дощ». 
Чи доводилося вам бачити таку картину: має бути дощ і сильно дме вітер, а хмара йде проти вітру? Люди тоді говорять: «Буде сильний дощ, бо хмара йде проти вітру». Так само й ми, якщо будемо сповнені живою водою від Духа Божого, ми зможемо йти проти всякого вітру. Тільки тоді ми зможемо проливати дощ Божий на висохлу землю: краплі дощу на траву та зливу на зелень. А Бог все зростить. 
Хай же буде благословенне ім’я Господнє в нашому житті: в труднощах, незгодах, проти вітру – як доведеться, тому що наш Полководець ще не прийшов за нами, Він ще чекає нас на полях! Він ще не повернувся на хмарах, щоб сказати нам: «Добрий і вірний рабе, в малому ти був вірним, над великим поставлю тебе». Ще є час сприятливий: ще хтось повинен насаджувати, хтось повинен поливати, а Господь каже: «А я зрощу плоди правди вашої на спасіння».
Категория: текст | Добавил: love (14.08.2009)
Просмотров: 970 | Теги: а Бог без нас не хоче, без Бога не можемо йти й проповідув, Микола Синюк | Рейтинг: 0.0/0
система комментирования CACKLE

меню

Аудио [2]
Видео [27]
текст [20]

Библия онлайн

Библия

Молитва

Мы в соцсетях

Реклама