Любовь Божья

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: love  
Форум » Forum » Христианские Новости » СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ! (СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ!)
СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ!
loveДата: Четверг, 06.03.2014, 14:39 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4499
Репутация: 12
Статус: Offline
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров попереджає: "СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ!."
Чубаров закликає міжнародне співтовариство терміново діяти.
Ситуація в Криму розвивається дуже стрімко, і міжнародне співтовариство має терміново діяти для захисту територіальної цілісності України.



Про це заявив в ефірі "Громадського телебачення" глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров.

Він розповів, що "рішення" Верховної Ради АРК про "входження до складу Росії" приймали безумці.

"Крім того, що немає закону про місцеві референдуми, саме рішення абсурдно. Вони першим пунктом прийняли рішення "увійти"до складу Російської федерації, а другим - виносять це питання на референдум", - обурився Чубаров.

Він розповів, що кримські татари не визнають ніякого референдуму в умовах окупації.

"На засіданні Меджлісу ми прийняли рішення, що будь-який референдум в умовах відсутності законів в Україні, коли на вулицях переміщаються озброєні солдати і бойова техніка, він не може бути проведений", - заявив Чубаров.

"Зараз дуже важливо, щоб уже в перші години ми побачили практичні кроки від міжнародного співтовариства. Ситуація мчиться з шаленою швидкістю до прірви", - додав він.

Глава Меджлісу розповів, що в середу "влада Криму" зібрала мерів та голів місцевих адміністрацій і наказала готувати комісії для проведення "референдуму".

При цьому, говорить Чубаров, оскільки списки виборців Кримська влада отримати не може, то їх також доручили формувати місцевій владі.

Чубаров назвав такий процес "потворним".

Він розповів, що кримські татари разом з іншими національностями намагаються зберегти ситуацію стабільною і не піддаватися на провокації.

"Ми намагаємося максимально зберегти спокій, не вживати дій, які будуть сприйняті як агресія до військ. Тому що ми розуміємо, що та сторона не відмовилася від думки влаштувати широкомасштабну провокацію", - розповів Чубаров.

Він також пояснив технологію організації провокацій "загонів самооборони", серед яких багато іноземців, в першу чергу російських козаків.

"Вони озброєні, вони вступають в певну конфліктну ситуацію з місцевим населенням або з військовими в блокованих частинах, а потім вже підтягуються військові", - розповів Чубаров.

Українська правда
Четвер, 06 березня 2014, 12:56
Прикрепления: 7365591.jpg (62.2 Kb)
 
Форум » Forum » Христианские Новости » СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ! (СИТУАЦІЯ МЧИТЬСЯ З ШАЛЕНОЮ ШВИДКІСТЮ ДО ПРІРВИ!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: