Любовь Божья

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: love  
Форум » Forum » Христианские Новости » 15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень (15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень)
15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень
loveДата: Пятница, 10.05.2013, 16:30 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4499
Репутация: 12
Статус: Offline
15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень Подружжя (фото)

Третій рік поспіль Україна є активним учасником найбільшого у світі просімейного руху. Як відзначили «Дню» ініціатори Тижня Подружжя в Україні, відколи наша країна стала однією з 20 держав світу, які відзначають це свято, захід об’єднав десятки міст та тисячі українців навколо цінностей сім’ї та шлюбу.


Зокрема минулого року Тиждень Подружжя пройшов у 20 містах України. У 200 регіональних та національних заходах взяли участь близько 20 000 українців. Цього року організатори очікують ще більший резонанс. «Сім’я – це найбільша суспільна цінність, а подружнє щастя вартує того, щоб закохані чоловік та жінка працювали над його розбудовою щодня», - переконана комунікаційний директор Тижня Подружжя в Україні, засновники та виконавчий директор ГО «Сімейний клуб» Олена ШАБУНІНА.

Посилаючись на дані європейської статистики, Олена зауважує, що Україна сьогодні, на жаль, посідає лідируючі позиції за кількістю розірваних шлюбних обітниць. На одну тисячу українців припадає 5,3 розлучень. Це означає на практиці розірвання кожного третього шлюбу. Навіть лідери серед країн ЄС – бельгійці (3,0) та чехи (2,8) не розлучаються так часто, як українці.

«Змінити сумну статистику можна, - переконана комунікаційний директор Тижня Подружжя в Україні — Головна ідея руху – підняти авторитет сім’ї в суспільстві. Міцні родини в Україні – це справа кожного». Саме тому, переконана Олена, над зміцненням інституту шлюбу повинні працювати разом і держава, і громадські організації, і церкви усіх конфесій.

За традицією Національний Тиждень Подружжя в Україні розпочнеться в Міжнародний День Сім’ї. У програмі – багато яскравих сімейних заходів, присвячених розвитку інституту сім’ї та шлюбу в Україні: паради щасливих сімей, арки кохання, оновлення весільних обітниць, сімейні фестивалі, семінари та тренінги Дізнатись, що і в який день відбудеться у кожному місті Україні можна тут.

ДОВІДКА «ДНЯ»

Тиждень Подружжя – це міжнародних рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту. Вперше Тиждень Подружжя відбувся у Великобританії в 1997 році. В 2011 році до міжнародного руху долучилась Україна, ставши однією з 20 країн світу, які відзначають Тиждень Подружжя.

Мета Тижня Подружжя - кожного року протягом одного тижня зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих людей.

Алла ДУБРОВИК, «День». Фото надані "Дню" оргкомітетом Національного Тижня Подружжя в Україні.
Прикрепления: 9016842.jpg (39.4 Kb) · 7938290.jpg (37.2 Kb) · 3542113.jpg (32.0 Kb)
 
Форум » Forum » Христианские Новости » 15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень (15-22 травня українці відзначать Національний Тиждень)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: