Любовь Божья

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: love  
Форум » Forum » Духовні роздуми » Для чого в Церкві Христа творчість та різноманітність? (Для чого в Церкві Христа творчість та різноманітність?)
Для чого в Церкві Христа творчість та різноманітність?
loveДата: Воскресенье, 17.01.2010, 22:13 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4499
Репутация: 12
Статус: Offline
Зустрілись троє друзів з різних конфесій. Прогулюючись по місту, вони проходили повз православний храм. Тоді православний зупинився, повернувся у сторону церкви і, шепочучи молитву, правою рукою, три пальці якої зігнув разом, зробив знак святого хреста, закінчуючи свій рух на лівій стороні плеча. Всі рушили далі.
По деякому часі зупинились біля римо-католицього храму. Римо-католик теж правою рукою, але у нього вже всі пальці були складені разом, теж ознаменував себе знаком хреста, ще з другою різницею, що завершив свій рух на правій стороні.
Вони рушили далі, знаючи, що незабаром буде баптистська будівля. Всіх мучила цікавість, що ж буде із їхнім третім другом-протестантом? Коли вони наблизились дуже близько до «дому молитви», то третій друг обернувся до них обличчям, витягнув Біблію та крикнув: «Алилуя! Покайтеся! Бог вас любить!»
Господь з неба у черговий раз усміхнувся, мовляв: «Ох, які ж ті люди творчі …»

Різноманітність – це ознака багатства і творчості. Основне, щоб вона не стала причиною роздору і непорозумінь. Коли різноманітність об’єднана, збагачуються всі і взаємодоповнюються.
В історії Церкви утворилось багато різноманітностей. Шкода, що не всі виникли з причини любові і з метою збагачення цілої Церкви.

 
Форум » Forum » Духовні роздуми » Для чого в Церкві Христа творчість та різноманітність? (Для чого в Церкві Христа творчість та різноманітність?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: